Луцькі юніори кращі з метання спису і бігу на довгі дистанції

01 Жовтня 2017, 10:01
3758

Луцькі спортсмени посіли почесне третє місце на Міжнародній матчевій легкоатлетичній зустрічі U-18.

Луцьк вкотре зустрічав на стадіоні «Авангард» юнаків та дівчат із декількох міст України і Білорусії ( місто Брест), які змагалися у званні кращої команди у легкій атлетиці.

У суботу, 30 вересня, о 14.00 відбулося урочисте відкриття змагань з нагоди завершення  спортивного літнього легкоатлетичного сезону.

Спортсмени змагалися у таких видах спорту: біг, метання спису, стрибки у довжину та «скандинавська» естафета. Усі учасники з хвилюванням  виходили на старт і нетерпляче чекали фінішної лінії. Луцькі спортсмени із завзятістю та палким бажанням бути першими долали не лише страх перед суперниками, але й показали чудові результати.

Переможцями у таких видах спорту стали: метання спису - Дмитро Кальков і Софія Богдан, біг на 1500 м - Іванна Кух. За загальним заліком змагань команда спортсменів Луцька посіла почесне третє місце. Від організаторів учасники змагань отримали символічні подарунки. 

Юнаки та дівчата ділилися своїми враженнями від забігів та історією успіху.  У змаганнях брали участь не лише новачки, але й досвідчені спортсмени, які мають заслуги не лише всеукраїнського рівня, але й європейського. Найпалкішими вболівальниками юних спортсменів були тренери, батьки й вся родина.













 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром