Вікна, свічки та шашлички: чим торгують на «Ярмарку Любарта»

30 Вересня 2017, 14:31
3436

Фестиваль «Ярмарок Любарта» відбувається у Луцькому замку вперше. У суботу, 30 вересня він зібрав у одному місці продавців із кількох міст України.

Рівняни, львів’яни та поляк дивували у Луцьку цікавим хенд-мейдом, смачною їжею, пізнавальними майстерками та унікальними товарами. У дворі замку зовсім не по-середньовічному продавали пластикові вікна, предмети декору та послуги центру зайнятості. У наметах учасників фесту можна була знайти також свіжий хліб, солодощі унікальні, зроблені власноруч прикраси та ексклюзивний глиняний посуд.















Особливою популярністю користувалися намети зі смаженим морозивом та виробами з бурштину.



Відкривав фестиваль театралізований поєдинок від лицарів «Айна бера».




«Це історичний фестиваль. Захотіли ми згадати, як у старовину у нас організовувались такі всеукраїнські ярмарки. Вони були у одному місті, і вся Україна туди з’їжджалася. Там показували різні речі: українські рукотвори, різні товари та послуги. Там можна було смачно поїсти, і отримати купу неймовірних емоцій», - пояснює організатор фесту, власниця креативної агенції «Шармоль» Анастасія Дуда.

«Ми хочемо підняти рівень нашої культури. Аби люди приходили на фестивалі не тільки поїсти, попити і подивитися, як грає гурт, а й щось купити, зайти на безкоштовний майстер-клас, отримати якусь презентацію від майстра своєї справи», - пояснює організаторка. 































Протягом заходу гості зможуть виграти сертифікати на продукцію учасників ярмарку та партнерів фесту. 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром