Відродження: правоохоронці відібрали у матері-алкоголічки двох малолітніх доньок

29 Вересня 2017, 14:26
фото ілюстративне 2186
фото ілюстративне

Правоохоронці відібрали у матері-алкоголічки її малолітніх доньок, але пообіцяли повернути після проходження курсу лікування у наркодиспансері.

Про це йдеться у дописі на сторінці патрульної поліції Луцька.

28 вересня, близько 13 години, патрульні отримали повідомлення, що мешканка квартири на проспекті Відродження у Луцьку веде аморальний спосіб життя і погано доглядає за дітьми.

У квартирі, куди прибули патрульні, дійсно перебували двоє дівчат 7 і 5 років, а також їхня 30-річна мати, яка мала сильні ознаки сп’яніння, що згодом підтвердила перевірка в наркодиспансері – 3,22 проміле.

За словами правоохоронців, помешкання було неохайним, діти – недоглянутими, умови проживання – антисанітарними, тож полісмени повідомили про ситуацію працівникам ювенальної превенції. 

Працівники служби у справах дітей забрали з помешкання недбайливої матері дівчат та передали їх у дитячий притулок, оскільки для цього були всі підстави.Як запевнили у службі у справах дітей Луцької міської ради, діти на сьогоднішній день почуваються добре та адаптувались до умов притулку.

Зауважимо, матері поставили умову пройти курс лікування в наркологічному диспансері, і лише після цього доньок повернуть.


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром