Партійці волинської «Солідарності» зібрали допомогу для жителів Вінничини

29 Вересня 2017, 12:07
2334

У селі Сальник Калинівського району Вінницької області сталася пожежа на складах боєприпасів. Область здригнулася від вибухів, які не вщухали впродовж дня. Населення села евакуйоване.

Жертвами катастрофи стали звичайні люди, які на цей час потребують нашої підтримки. Волинська обласна організація Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» організувала збір допомоги постраждалим жителям Вінницької області, які зустрілися віч-на-віч із лихом та були змушені покинути рідні домівки.

Так, голова Волинської ТОП Партії Роман Романюк, голова Луцької міської організації Партії Петро Нестерук, представниці жіночого крила Партії Юлія Гринчук та Таїсія Кириченко, член фракції «Солідарність» у Луцькій міській раді Андрій Авраменко зібрали допомогу для жителів села Сальники.

«На жаль, в Україні трапилося лихо, внаслідок якого постраждали звичайні люди. Вони вимушені були поспішно залишити власні домівки. Ми намагаємося допомогти, чим можемо наразі. Не можна стояти осторонь такого лиха. Сьогодні передаємо те, що потрібно першочергово – одяг, крупи, консерви, медикаменти. Надіємося, що це хоч трохи полегшить долю людей, які постраждали від вибухів на складах боєприпасів», – розповів голова Луцької міської організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Петро Нестерук.

«Ніхто з нас не застрахований від лиха. Ми не знаємо, що буде в наступний момент. Сьогодні в скрутній ситуації опинилися люди на Вінничині. Ми не можемо залишатися байдужими до їхнього лиха. Потрібно об’єднуватися і спільними зусиллями допомагати тим, хто цього потребує. Маю надію, що скоро люди зможуть повернутися у власні домівки, а сьогоднішня наша акція полегшить їхнє життя в період евакуації», - висловив сподівання голова Волинської територіальної організації Партії Роман Романюк.

Не залишилася байдужою до трагедії, яка сколихнула Україну, й очільниця жіночого крила Волинської обласної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Юлія Гринчук.

«Власне у Волинській області Партія організувала збір гуманітарної допомоги для постраждалих жителів Вінничини. Жіноче крило Партії вважало своїм першочерговим завданням долучитися до цієї акції. На жаль, лихо в нашій країні трапляється не вперше. Прикро, що заручниками ситуації стали невинні люди. Їм надзвичайно важлива підтримка, особливо в перші дні мобілізації. Дякую своїм однопартійцям за те, що зробили свій внесок у допомогу постраждалим жителям села Сальник. Українці повинні бути консолідовані в будь-яких ситуаціях – і в щасті, і в горі. Тому, допомагаймо один одному і не будьмо байдужими до чужої біди», – закликала Юлія Гринчук.





 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром