Луцький двір: недороблена дорога, відсутність ОСББ, нічні крики й гуляння на Відродження

29 Вересня 2017, 08:16
3186

В одному з луцьких дворів на проспекті Відродження (поблизу готелю «Лучеськ») є чимало позитивів, але вистачає і проблем.

Зайшовши у двір, можна побачити заклопотаних людей, які в розпалі дня працюють, спішать кудись. Та все ж таки журналістам Район.Луцьк вдалося поспілкуватися з декількома людьми.

Місцева жителька Ірина розповіла, що зробили дитячий майданчик діткам, і ним є де гратися.

Також вона поділилася, що в одному з будинків на першому поверсі підприємці орендують квартири під офіси, тому, відповідно, часто заїжджає багато «чужих» машин. А місцеві не можуть припаркуватися.

Але з часом жителі дворика планують розширити трохи дорогу, бо автомобілі паркують вже на тротуарах.




Про проблему з дорогою нам розповіла ще одна мешканка одного з будинків. Вона зазначила, що було б добре, якби її доробили.

У дворі кажуть, що хочуть зорганізуватися з усіма будинками та зробити накриття на сміттєвий блок, адже вітер розносить його вміст довкола.

Крім того, там вдалося знайти ще й «сюрприз» – якесь зламане ліжко з матрацами.




У будинках живе багато пенсіонерів. За словами місцевих, з ними важко зробити якісь нововведення. Наприклад, скільки разів збиралися щодо створення ОСББ, і ніякої згоди не дійшли. Люди похилого віку надіються, що все зробить місцева влада.

Ще одна місцева мешканка – Галина – розповіла, що через зайнятість на роботі, не дуже часто буває вдома. Але зауважує, що вночі можна почути багато криків, які заважають багатьом тутешнім жителям. Це дійсно так, адже про таку проблему нам розповіли неодноразово.





Троє пенсіонерів теж наголосили, що часто-густо у двір приходять люди, залежні від алкоголю, і пиячать із самого ранку, кричать. Це дуже обурює місцевих.

Попри те, дворик гарно озеленений. Дерева всі почистили від сухого гілля, аби не впало комусь на голову.

От якось так у луцькому дворі на Відродження живуть мешканці будинків.









Читайте також: Луцький двір: на вулиці Конякіна декілька років не ремонтують тротуар та дорогу

 

Анна МАНЮХІНА

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром