Комісія міськради вирішуватиме тролейбусні проблеми

23 Грудня 2015, 12:44
4257

У складній ситуації на Луцькому підприємстві електротранспотру розбиратиметься спеціально утворена контрольна комісія.

Про це стало відомо на пленарному засіданні сесії міськради у середу, 23 грудня.

Депутат Ігор Поліщук розповів, що ряд проблем, які існують на підприємстві, потрібно вирішувати негайно.

«На мою думку, екологічний транспорт – це майбутнє. Зараз на підприємстві складна ситуація, заборгованість заробітної плати, зношений транспорт. Хочу зазначити, що за словами працівників, є ряд зловживань. Вважаю, що таке стратегічне підприємство заслуговує на комісію, яка може і не виправить всіх проблем, проте може дослідити документи, поспілкуватися з робітниками», – зазначив Ігор Поліщук.

Депутат Павло Данильчук висловив деякі сумніви щодо ефективності комісії. Адже за його словами, подібна уже створювалася за попередньої каденції.

«Як показує практика, така робота не завжди є ефективною. Депутати минулої каденції також почали роботу зі створення комісії на цьому підприємстві й ні до чого це не призвело. Проте, звичайно, це не означає, що не потрібно їх створювати», – зазначив депутат.

 На засідання завітав і один з працівників підприємства і розповів про порушення,.

«Керівництво змушує ставити на тролейбуси запчастини, які не відповідають українським стандартам. Металобрухт купують у Польщі, а хороші деталі українських виробників  – ні», – розповів працівник Андрій Кобиш.

Заступник міського голови Сергій Григоренко розповів, що найбільшими проблемами підприємства є лізинг та невиплата державою пільгових перевезень. Проте Ігор Поліщук зауважив, що попри названі заступником проблеми, не варто забувати про спекуляції на підприємстві, які й має виявити та вирішити комісія.

До комісії увійде по одному представнику від політичних сил, представлених у міськраді. Всього комісія складатиметься із семи осіб. У персональний склад комісії увійдуть Олександр Лазука, Тарас Шляхтич, Олександр Козлюк, Костянтин Петрочук, Віктор Ящук, Григорій Пустовіт та Ігор Поліщук, голова комісії.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром