У Луцьку розпочався фестиваль «екстремального мистецтва»

23 Вересня 2017, 14:49
2330

В обласному центрі Волині відкрили фестиваль, гостям якого представлять авторські пісні, фотоконкурси і аматорські фільми.

Палац культури міста Луцька зібрав 23 вересня чимало талановитих людей і глядачів на V туристичний фестиваль авторської пісні фото і кіноаматорів «Вітрила пригод».

Зранку відбулося урочисте відкриття дійства.

Автор ідеї та організатор фестивалю Руслана Мельник розповіла присутнім, що цей фестиваль проводять уже вп’яте. Ідея організації фестивалю виникла завдяки подорожам, активному відпочинку, яким займалася Руслана Мельник.

Вона подорожувала, фотографувала і вирішила, що з цього можна зробити витвори мистецтва.

«Це навіть екстремальне мистецтво, адже зробити щось в таких умовах, і з цього виходить ще якийсь шедевр, то це інша специфіка», – зауважила авторка ідеї.





Фестиваль проходитиме впродовж двох днів. Складається він із трьох конкурсів.

Конкурс «Авторська пісня та співана поезія» оцінюватимуть Ігор Баранюк (голова журі), Наталія Гончарук і Петро Коробчук. Фотоконкурс оцінюватимуть Володимир Стельмах (голова журі), Павло Луцака та Віктор Чухрай. Аматорські фільми – Тетяна Гайдукова (голова журі), Олег Володкевич і Андрій Повзун.






Фестиваль «Вітрила пригод» відкрили піснями під супровід гітари. Опісля глядачі перейшли в зал і переглянули фільм «Карадаг», режисером і актором, якого був гість фестивалю Олег Володкевич із Києва.

Всі насолоджувалися 45-хвилинним фільмом, а потім охочі ставили запитання Олегу Володкевичу.

Естафету Олег передав наступній гості фестивалю – альпіністці Дар’ї Душечкіній, яка розкрила всі таємниці альпінізму, дала багато порад для початківців і відповіла на запитання залу.

А фестиваль продовжується. Ще багато цікавого очікує учасників та глядачів. Тому, якщо ви ще не на «Вітрилах пригод», тоді вперед!

Читайте також: У Луцьку відбудеться фестиваль авторської пісні, фото і кіноаматорів.







 

Анна МАНЮХІНА
 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром