Підприємству «Полісся-Трейд» повернули вилучену горілку

22 Вересня 2017, 11:52
6760

ТЗОВ «Полісся-Трейд» повернуло всю тимчасово арештовану горілчану продукцію торгової марки «Клуб» полтавського виробника ТОВ «Концерн «Біг-М» на ліцензійний склад підприємства.

З понеділка продукція надійде в реалізацію на обласний споживчий ринок. Про це повідомив у Facebook представник підприємства Сергій Сергійчук.

Нагадаємо,  Луцький міськрайонний суд на підставі експертизи Львівського науково-дослідного інституту судових експертиз, прийняв Ухвалу про повернення власнику арештованої для перевірки продукції.

«І не треба «істерик та зради», як заявляв Ігор Поліщук, «журналістських розслідувань» Аверсу і Волинських новин під прикриттям бійців Варти порядку і літаючих дронів, грізних звинувачень і криків «ганьба». Продовжуємо працювати, повертати довіру тих клієнтів, які піддалися провокаційній метушні окремих ЗМІ і політиканів», – йдеться у дописі.

Також ми повідомляли, що у квітні журналісти ТРК «Аверс» нібито купили на складі ТОВ «Полісся-Трейд» фальсифіковану горілку. Опісля вони декілька днів блокували роботу підприємства та вступали у конфлікти із працівниками. Ці дії Нестерук, його родина, депутати та журналісти характеризували словом «провокація». 

Також депутат Луцькради Ігор Поліщук звинуватив співвласника ТОВ «Полісся-Трейд» Петра Нестерука у продажі фальсифікату, несплаті податків та обкраданні бюджету.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром