«Луцьктепло» опалюватиме будинки з урахуванням «рейтингу» боржників

22 Вересня 2017, 09:14
3899

Луцькому комунальному підприємству, яке забезпечує містян теплом і гарячою водою, необхідні кошти для ремонту і для розрахунків за спожиті енергоносії.

Про це йдеться у повідомленні на сайті ДКП «Луцьктепло».

Адміністрація КП підкреслила, що із закінченням опалювального сезону технологічний процес теплопостачання не припиняється: підприємство подає до помешкань лучан гарячу воду, готує котельні, бойлерні і теплотраси до наступної зими. А для ремонту і для розрахунків за спожиті енергоносії потрібні кошти.

Втім, на сьогодні існує значна заборгованість як фізичних, так і юридичних осіб і підприємств перед ДКП. Тож у «Луцьктепло» не бачать іншого шляху, крім як змусити ліквідувати заборгованість тих, хто не хоче зробити це добровільно.

Тому адміністрація ДКП «Луцьктепло» повідомила, що подачу теплоносія на послугу з централізованого опалення підприємство буде подавати на житлові будинки та юридичним особам з урахуванням «рейтингу» боржників.

З  «рейтингом»  боржників підприємства можна ознайомитись тут.

Читайте також: Модернізація систем теплопостачання у місті призупинена через борги «Луцьктепла»

Коментарі
22 Вересня 2017, 16:00
А,що цим людям з такими колосальними боргами, пів Луцька не платить,будете давати тепло. За що? Ви,що не можете справитись зі злочинцями,вони злочинці.Ми останню копійку віддаємо за комунальні, а вони,буває голодними сидимо, а вони п"ють жеруть, а ми за них платимо.Невже в 21 століття не можете відрізати ці квартири від теплопостачання. Хай ідуть в селі не заплатять,там на другий місяць обріжуть зразу тепло.От непотрібство живе на землі. Що це за держава. Давайте ніхто небудемо платити, а ми що дурніші за них,видно так.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром