Театральний: мандруючий прапор-рекордсмен розгорнули у центрі

21 Вересня 2017, 16:26
2455

У Луцьку відбулася всеукраїнська акція, на якій розгорнули прапор-рекордсмен.

Цього року вперше на Волині відбулася акція із розгортання найбільшого українського прапора-рекордсмена. Акція почалась 21 вересня, о 13:30, на Театральному майдані в обласному центрі.

Серед учасників акції – студенти та школярі, які прийшли не лише пофотографуватися на фоні великого стяга, але й допомогти розгорнути його. Організатори акції кажуть, що стяг внесений до Книги рекордів України: ширина прапора сорок метрів, а довжина – шістдесят. Також організатори наголосили на тому, що прапор потрібно розгортати за інструкцією, яку вони потім і оголосили для всіх.

«Сьогодні особливий день, коли ми разом, взявшись за один прапор, своїм зусиллями розтягнемо його вздодовж нашої великої алеї. Я хочу, щоб ви відчули єдність своєї країни, тримаючись за цей синьо-жовтий стяг», – сказала Ірина Гаранчевська, керівник студентської ради ЛНТУ, організаторка акції.


 

Учасники акції могли пофотографуватися як на фоні прапору, так і під ним. Особливо сподобалася ця ідея студентам та школярам. Тож, не гаючи часу, молодь полізла під прапор, аби зробити декілька селфі та просто повеселитися. Школярі говорять, що хочуть таких подій більше, що завжди готові брати участь у таких заходах.



 

«Мені все сподобалося,  особливо, коли ми залізли під прапор і змогли там пофотографувати. Я хотів би, щоб організовували таких акцій більше, так можна і знайомства нові заводити, і гарно проводити час», – каже учасник акції Сергій.

Після того, як прапор згорнули, увімкнули Гімн України. Після його завершення організатори подякували учасникам і наголосили на тому, що поки тепло, прапор будуть возити по всій Україні.

1

1

1

1

1

1

1

1

1


1


1

1

 

Максим БУРДА
 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром