Карбишева: лучанин зберігав у гаражі наркотики, зброю і бурштин

21 Вересня 2017, 12:52
2589

У луцькому гаражі правоохоронці вилучили майже двадцять кілограмів марихуани, бурштин, зброю та склад крадених речей.

Про це йдеться у повідомленні на сайті ГУНП України у Волинській області.

В одному з гаражів у гаражному кооперативі на вулиці Карбишева в Луцьку поліцейські провели обшуки в рамках досудового розслідування кримінального провадження, пов’язаного із майновими злочинами.

У гаражі, який орендує 42-річний житель обласного центру, окрім великої кількості ймовірно викрадених речей, вилучили 14,4 кг сушеного канабісу та 2,9 кг стебел марихуани. У приміщенні також виявили 28 кг бурштину-сирцю, обріз мисливської нарізної рушниці і предмет, схожий на пневматичну гвинтівку заводського виробництва.

Вилучене правоохоронці направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За цим фактом розпочаті кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 309, ч. 1 ст. 263 та ч. 1 ст. 198 Кримінального кодексу України: злочини у сфері обігу наркотичних засобів, незаконне поводження зі зброєю та придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом

Поліцейські встановили осіб, які займалися незаконною діяльністю й використовували гараж як сховище. Нині з’ясовують причетність зловмисників до скоєння інших злочинів. Проводиться досудове розслідування.

Читайте також: Подробиці ДТП на Писаревського: побитий патрульний і набої у автівці

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром