Роботу луцького художника «вкрало» кафе у Хмельницькому

20 Вересня 2017, 17:34
3511

Роботу луцького художника Артура Альошина (Гаутами) без дозволу використали в оформленні дизайну кафе у Хмельницькому.

Про це хлопець розповів на своїй сторінці у Facebook, пише Таблоїд Волині.

Восени минулого року він розмалював одну зі стін Small Talk & Coffee bar в Києві, аналогічний малюнок нещодавно з'явився в іншому закладі.


 

"Чи існує авторське право, якщо ти звичайна людина? Восени минулого року я розмалював одну зі стін Small Talk & Coffee bar в Києві. Малюнок став однією з візитівок закладу і я тому тішився. Вклав якусь свою ідею, душу, сили.

Минулого тижня пише мені Mila Tovkach чи я часом не малював такий же малюнок деінде. На моє "ні" відправляє скріни з міста Хмельницький кафе Небесний Мигдаль.

Власники цього закладу в серпні просто роздрукували собі банерок із моїм малюнком, при цьому не полінувалися затерти моє ім'я. При розмові, посилалися на недобросовісну поліграфію. Ну-ну, хотів би я бачити того, хто платить за погано виконане замовлення.

Загалом, дратують і нервують мене люди, які просто крадуть чужі роботи. Промуються на них. А головне, кажуть при цьому "Та що ж тут такого?", "То ми допишемо ім'я" або "Робота ж така собі". Якщо вона така собі, то що ж ти сам не намалював?!", - запитує художник.

На сьогодні зі всіх сторінок в соціальних мережах закладу фото були видалені. 





 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром