У луцькому клубі відіграв одеський гурт

19 Квітня 2015, 12:08
7261

«Добрий ранок, Україно!» – впевнено і оптимістично заявили музиканти з гурту «Нумер 482» після семирічної паузи. До того, як піти у затяжну «творчу відпустку», хлопці видали два альбоми і навіть одного разу бували у Луцьку. То був open-air 2005-го року на площі перед (тоді ще) ВДУ. 

Друге пришестя «Нумерів» до Луцька відбулося 18 квітня. Музиканти виступили у броварні «Карабас-Барабас» із оновленою програмою. Виконували добре відомі українським меломанам пісні «Радіо твоє», «Інтуїція» та «Триллер», а також свіжі, але вже улюблені «Добрий ранок, Україно!» та «Важлива», ‒ пише Анастасія Передрій для «Таблоїда Волині».

Музика «Нумер 482» сприймається дуже легко. Створюється враження, що музиканти вклали у неї багато-багато світла, яке випромінюється з кожної композиції. З такими піснями нестрашно у відкритий космос.

«Нумер 482» - стовідсотково український продукт. Назва команди також символічна: 482 – перші цифри штрих-коду на товарах українських виробників. Також 482 – телефонний код Одеси, рідного міста музикантів. 

Лідер команди Віталій Кириченко одну із пісень присвятив Андрію Кузьменку, який загинув на початку лютого.  Відвідувачі «Карабасу» із задоволенням танцювали під «Їде маршрутка, як велика собача будка».
 
На концерті «Нумер 482» у Луцьку люди співали, танцювали на столах, раділи перемозі боксера Олександра Усика. А ще – вшанували пам’ять українських Героїв хвилиною мовчання.

А от глядачів було небагато. Можливо, люди пошкодували 70 гривень за вхід.Хоча ціна, як на мене, абсолютно адекватна. Може, завадили інші заходи - приїзд письменника Сергія Жадана, концерт Віктора Павліка чи рок’н’рольна вечірка в «Майдані». А може, просто багато хто поїхав на свою малу Батьківщину напередодні Провідної неділі, хтозна...

Під час виступу у
Під час виступу у

Кириченко закликав глядачів підспівувати, і навіть сам
Кириченко закликав глядачів підспівувати, і навіть сам

Віталій Кириченко. до слова - досвідчений конферансьє і весільний тамада.
Віталій Кириченко. до слова - досвідчений конферансьє і весільний тамада.

Серед активних глядачів - журналіст луцької газети
Серед активних глядачів - журналіст луцької газети

Більше фото дивитися у фотогалереї.

29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром