Луцький активіст виступив на телеканалі «Росія-1»

19 Вересня 2017, 22:44
4311

Скандально відомий активіст та політтехнолог Ілля Токаренко взяв участь в прямому ефірі на телеканалі «Росія-1», що у Москві.

Про це повідомляють Волинські новини.

Ілля Токаренко розповів, що представник російських ЗМІ сам знайшов його в соцмережах та запропонував взяти участь у передачі. Окрім нього на ефір приїхав український політолог Василь Вакаров та виконавчий директор ГО «Європейський вибір» Кирило Животовський.

«Вони моніторять соцмережі, бачили, що я однаково критикую як владу, так і опозицію, маю різносторонні погляди, тому й, напевне, запропонували», – зазначив Ілля та додав, що принциповою умовою його участі був саме формат прямого ефіру, аби його слова не спотворили та не перекрутили, як це часто роблять пропагандисти.

Однак,обговоренню в студії передував маніпулятивний ролик про те, що СБУ, нібито, залякує та погрожує вбити близьких, аби людина погодилась стати «диверсантом».


«Багато інформації в цьому фільмі спотворено, він – відверто маніпулятивний. Попри це, участь в ток-шоу хоча частково, але дозволила мені донести до російської аудиторії правду», – каже Ілля Токаренко.

Під час ефіру політтехнолог сказав, що Росія має понести покарання за фінансування діяльності терористів на сході України та в Криму. 

Він зазначив, що Росія не обмежується інформаційною війною, але й готує інформаційні диверсії на заході України.

На запитання ведучого про те, як на заході ставляться до жителів сходу України, Ілля Токаренко каже, що з розумінням – допомагають в пошуку роботи, надають на перший час житло тощо.

До слова, скандальний політтехнолог влітку 2015 року приніс тазик і привселюдно помився у міській раді.

Луцького активіста показують приблизно з 50:04.

 

 

Коментарі
21 Вересня 2017, 03:51
Зрада! Срочно стучать в сбу!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром