У Луцьку зібрали понад 100 тисяч гривень на храм у Волновасі

19 Вересня 2017, 21:28
2398 Джерело: Фото з Facebook-сторінки «Разом збудуємо Храм»

На благодійному концерті в реконструйованому кіно-концернтому залі «Промінь» зібрали понад 100 тисяч гривень на храм у Волновасі.

Про це йдеться на сторінці «Разом збудуємо Храм» у Facebook.

«Побудували смерекову хату – час братися за серйозніші справи. Такою тезою 18 вересня розпочав у Луцьку свій благодійний концерт народний артист України Павло Дворський», – йдеться у дописі.

До слова, митець Павло Дворський вдруге долучився до гуманітарної місії побудови на Донеччині храму та створення при ньому гуманітарного центру.

«Ми вже з вами побудували смерекову хату. І треба нам братися за серйозніші справи. Якби ж ми почали будувати духовний храм на Сході України 20-25 років тому, мабуть, не було б зараз цієї страшної війни. Тому з вірою, надією, любов'ю ми йдемо по життю. І сьогодні закладаємо велику цеглину в спорудження українського духовного храму», – наголосив він на значимості проекту.

 

Пісні у його звучали як традиційні, так, написані у співавторстві із заслуженим діячем мистецтв України волинянином Віталієм Іваницьким.

Зал аплодував стоячи. Митець подякував ініціативній групі з будівництва храму у Волновасі та тим, хто  долучився до ініціативи, фольклорному гурту «Чачка»,захистникам Вітчизни та полеглим за її волі, їхнім рідним та близьким.

В свою чергу, Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик подякував Павлу Дворському за надзвичайно вагомий внесок до скарбнички будівництва у грошовому еквівалентів і за його життя-позицію патріота. Від міськради артист отримав подяку.

Завдяки розповсюдженим запрошенням вдалося зібрати понад 100 тисяч гривень. 

Варто зазначити, що за весь час реалізації ініціативи на благодійний рахунок надійшло понад два мільйони гривень. Частина з них уже витрачена.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром