Гордіюк-Конякіна: представники будівництва просять зменшити розмір пайової участі

19 Вересня 2017, 17:01
2624 Джерело: ProCn

Луцький домобудівельний комбінат хоче зменшити розмір пайової участі для будівництва на Гордіюк-Конякіна.

Про це йшлося на постійній комісії Луцькради з питань житлово-комунального господарства у вівторок, 19 вересня.

Станом на 2017 рік розмір пайової участі становить 1 мільйон 96 тисяч гривень. Згідно договору про пайову участь 2015 року її розмір становив 5 мільйонів 278 тисяч гривень, який розтермінували на чотири виплати.

Задля цього будівництва забудовник взяв на себе зобов’язання облаштувати парк, що знаходиться біля житлового комплексу. Нещодавно там з’явилися дитячі майданчики та оновлені доріжки з бруківкою.

Представник Луцького домобудівельного комбінату прокоментував ситуацію: «Ми прекрасно розуміємо, що була непроста ситуація, сам меморандум народжувався завдяки громадській організації «Надія», Спілці воїнів Афганістану та учасникам АТО.

І все ж таки, 10 квартир виділили. На даний момент дві квартири передали сім’ям учасників АТО, одну – афганцю, який 30 років стояв у черзі на квартиру. Міська рада брала зобов’язання щодо зменшення пайової участі, ми хочемо щоб всі аспекти були виконані. Тому просимо підійти до цього питання більш детально».

У відповідь на це голова комісії Андрій Козюра зазначив, що на сесії міськради можливі провокації, адже питання тягнеться довго. Також він попросив представників добре підготувати сам меморандум та документацію.

У підсумку члени комісії підтримали це питання. Його розглядатимуть на сесії міськради.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром