Милушин: селянам обіцяють відновити газопостачання найближчим часом

19 Вересня 2017, 16:45
2838

Мешканцям двох вулиць села у Луцькому районі, які вже майже тиждень не забезпечені газом, обіцять відновити газопостачання, якщо ті підуть назутріч вимогам «Волиньгазу».

4 вересня працівники ПАТ «Волиньгаз» провели профілактичні роботи на розподільних мережах і газопроводах-вводах до будинків на вулицях Хутірській та Лесі Українки у селі Милушин Луцького району.

У ході технічного обстеження фахівці виявили газопроводи в незадовільну стані, тож споживачам вирішили припинити подачу газу з 12 по 21 вересня,  аби провести капремонту для безперебійного постачання газу в опалювальний період.
 
Деяким споживачам газопостакчання припинили з 13, а повністю – з 14 вересня.

У «Волиньгазі» припиненнгя подачі газу споживачам називають незапланованою і вимушенею мірою: мовляв споживачі «в грубій формі» не допускали фахівців компанії до обладнання для проведення відповідних робіт і такі дії ускладнювали процес швидкого усунення недоліків.
 
У ПАТ пояснили, що газопостачання у селі Милушин планують відновити  20 вересня за умови надання споживачами доступу до кранів на стояках будинків. В іншому випадку, переконують газівники, подачу «блакитного палива» мешканцям села не відновлять, оскільки це може призвести до аварійної ситуації.
 
Крім того, у споживачів, в яких перевірка виявить втручання в роботу газових лічильників, їхня несправність або самовільна заміна газовикористовуючого обладнання, або грубі порушення правил безпеки, подача газу  не буде відновлена «до повного приведення системи газопостачання у відповідність згідно з нормами чинного законодавства».

Коментарі
20 Вересня 2017, 12:17
Назву села вивчіть, телепні!
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром