Пауерліфтери били рекорд за рекордом на змаганнях у Луцьку

19 Вересня 2017, 08:27
8089

Ветерани пауерліфтингу «засипали» спорткомплекс СНУ імені Лесі Українки новими рекордами.

18 вересня позмагатися на Чемпіонаті України з класичного пауерліфтингу у Луцьку зібралися ветерани – чоловіки та жінки всіх вагових категорій і всіх чотирьох вікових груп.

Змагання відбувалися у два потоки: у першому потоці змагалися всі групи ветеранів-жінок і всі вагові категорії ветеранів-чоловіків другої, третьої та четвертої вікових груп; у другому – усі вагові категорії ветеранів-чоловіків першої вікової групи.









Вже з перших хвилин змагань учасники почали встановлювати рекорди України.

У вправі «присідання» рекорди встановили:

Оксана Ільчишин (Донецька область) – 72,5 кілограми, а потім перевершила сама себе – 77,5 кіло.

Ярослав Чала (Львівська область), вікова група М4 – присів із вагою 60 кіло, потім із вагою 80 кілограмів, а на третю спробу Ярослав Чала присів із вагою 100 кілограмів.

Читайте також: Дівчата-пауерліфтери тричі побили рекорд України на змаганнях у Луцьку










Микола Рурич (Володимир-Волинський), у віковій групі М3  встановив рекорд – 80 кілограмів.

Володимир Чепурний (Запорізька область), вікова група М2, встановив рекорд – 185 кілограмів, а пізніше «побив» його  – 190 кіло.

Геннадій Петренко (Запорізька область), вікова група М2, теж «побив» новий рекорд, але в іншій ваговій категорії, присівши з вагою 160,5 кіло.










У вправі «жим лежачи» Світлана Кравченко (Донецька область) тричі «побила» рекорд України: спочатку вижала 50 кілограмів, потім 52,5, а втретє – 53 кілограми. Світлана Кравченко відноситься до вікової групи М3.

Ярослав Чала не пас задніх і теж тричі побив рекорд України серед ветеранів вікової групи М4: вижав 132,5 кіло, 135 кіло, і, нарешті – 137,5 кілограмів.

Олександр Чернишов (місто Харків) встановив рекорд України у віковій групі М2: він вижав 152,5, а потім і 155 кіло.

Читайте також: У Луцьку юнак встановив новий рекорд України з пауерліфтингу








У вправі «станова тяга» теж з’явилися нові рекорди України. Зокрема, Світлана Кравченко, яка неодноразово встановлювала рекорди, знову тричі «побила» власний: Світлана підняла 85 кіло, потім 92,5, і, нарешті, 97,5 кілограмів.

Наталія Зайцева (Київська область) у віковій категорії М1 теж встановила новий рекорд, піднявши спочатку 150 кілограмів заліза, потім 157,5, і, у третій спробі, 160 кіло.

Ольга Турчин (Львівська область) теж серед вікової групи М1, але в іншій ваговій категорії, встановила рекорд, піднявши 140 кілограмів.










Серед ветеранів-чоловіків вікової групи М4 Ярослав Чала вижав від грудей 170 кілограмів заліза, а потім і 190 кілограмів – новий рекорд України.

Геннадій Петренко у віковій групі М2 теж встановив рекорд України, піднявши 190 кілограмів.

Але це не все. Його рекорд «побив» Володимир Чепурний (Запорізька область), вікова група М2, вижавши від грудей спершу 200 кілограм, потім 210, а за третім разом – 215 кілограмів. Цей результат записали в рекорди України.










Другий потік запам’ятався меншою кількістю встановлення рекордів:

Андрій Івженко у вправі «присідання» серед першої вікової групи тричі побив свій рекорд, присівши з 200 кілограмами, потім – з 235 кіло, і у третій спробі – з 250 кілограмами. Це і є новий рекорд України.

Після проведених змагань учасникам вручили медалі та дипломи і відправили на відпочинок.





































 

Анна МАНЮХІНА

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром