У Луцьку презентували націоналістичне видавництво

19 Вересня 2017, 07:51
На фото Марко Мельник 3890
На фото Марко Мельник

Видавництво «Орієнтир» нещодавно запустило проект, метою якого є випуск книг про український націоналізм англійською та українською мовами.

Презентація проекту у Луцьку відбулося 18 вересня у стінах бібліотеки СНУ імені Лесі Українки.

На презентації були присутні засновник видавництва «Орієнтир» Марко Мельник, кандидат філософських наук Едуард Юрченко й голова представництва на Волині Антон Романюк.

Захід розпочався із вступного відеоролика, де працівники «Орієнтиру» коротко розповіли про створення їхнього видавництва.

Загалом, «Орієнтир» – це українське націоналістичне видавництво, яке створили ще у 2015 році. Нещодавно вони запустили проект, метою якого є випуск книг про український націоналізм англійською та українською мовами. Марко Мельник сказав, що у Європі практично ніхто не знає про війну на сході України, або якщо знає, то дуже мало, і переконує, що саме цей проект буде спрямований на те, щоб не тільки показати війну на сході України, але й розповісти про український націоналізм у Європі.

«Ми просуваємо патріотичну літературу, але вона не обмежується суто націоналістичною тематикою та ідеологією. Засновники видавництва це є люди, які підтримують український націоналізм в Україні, люди, які розуміють, що це є єдиний спосіб досягти перемоги», – сказав Марко Мельник.

Зокрема Марко Мельник зазначив, що в найближчий час видавництво буде випускати і дитячі книжки, і художні твори, і романи задля того, аби розширити асортимент і охопити максимальну кількість читачів.

Глядачів було чимало, в основному це була молодь, викладачі, бійці полку «АЗОВ» та громадські діячі, які зацікавлені націоналістичними книгами та розвитком української ідеології.

«Особисто мені подобається читати книги про сучасну історію, я думаю, що саме читаюча, здорова та розвиваюча нація – це запорука успішної держави», – сказав Андрій, відвідувач заходу.

Антон Романюк зазначив, що від сьогодні видавництво «Орієнтир» працюватиме у Луцьку на постійній основі.

Після презентації кожен охочий міг поставити питання організаторам, подискутувати та купити книгу.





Максим БУРДА


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром