Червоної Калини: прибудинкову територію не прибирали більше двох десятків років

18 Вересня 2017, 15:11
2632

Лучанин звернувся до влади обласного центру з проханням звернути, нарешті, увагу на прибудинкову територію, прибирання якої працівниками ЖКГ проводилось щонайменше 20 років тому.

Відповідну петицію розмістив у понеділок, 18 вересня, на сайті ЄСМП Олександр Гань.

Він повідомив, що ремонта благоустрій прибудинкової території на вулиці Червоної Калини, 7а, не проводився жодного разу за часів Незалежності, а прибирання прибудинкової території і під'їздів працівниками ЖКГ не проводилось більше двох десятків років. 

Автор клопотання переконує, що «тільки завдяки сумлінню і небайдужості мешканців, двір та під'їзди підтримуються у належному вигляді». За його словами, прибирання території, стрижка кущів та вивіз сміття проводяться місцевими жителями систематично за власний кошт. Крім того, він зазначив, що у дворі повністю відсутне асфальтне покриття: «прибудинкова територія –"руїна"».

«Щодо самої вулиці Червоної Калини, то капітального ремонту вона не "бачила" ніколи, а ямковий проводився дивним чином: утилізували невикористані при ремонті вул. Огієнка залишки асфальту», – написав лучанин. 

Тож він звернувся до небайдужих лучан з проханням долучитись до підписання пентиції, оскільки переконаний, що двори дво-  трихповерхових будинків міста «знаходяться у "жахливому" стані».

Читайте також: Левітана: містяни просять заасфальтувати дорогу, яка веде до двох ДНЗ


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром