Сирники: пісні, жарти і традиційна кухня на Фестивалі сирника

18 Вересня 2017, 09:18
6488

Фестиваль сирника зібрав 17 вересня багато веселих гостей та сирничан, які люблять українську пісню, веселі жарти, а найголовніше – українську традиційну кухню.

Ведучими концертної програми були Катерина Дзенік та Оксана Глушко.

Розпочали фестиваль із танцю «На ярмарку», який виконав хореографічний колектив «Первоцвіт».

Окрім «Первоцвіту» впродовж декількох годин глядачів розважали Тетянка Глушко, гурт «Руса коса», Світланка Остапюк, дует «Вишиванка», фольклорний ансамбль «Журавка», Наталка Гас, дует у складі Оленок, місцевий гурт «Барви» та інші.

2

1


1

1

1

Також у гості до сирничат приїхали лауреат районних та обласних пісенних фестивалів Віктор Капітула та заслужений працівник культури України В’ячеслав Судима. Вони теж дарували учасникам фестивалю гарний настрій та піснеспіви.

Справжньою родзинкою фестивалю стали учасники грандіозного шоу країни «Україна має талант» – гурт «ЧІП». Вони теж привітали присутніх із фестивалем та зазначили, щоб на наступний рік їх обов’язково запросили знову на таке свято.

Після кожного музичного дарунка всіх виконавців глядачі обдаровували гучними оплесками.




1

1

А як же ж на такому «смачному» святі, та без конкурсів.

Ведуча та одна з організаторів Оксана Глушко запросила до сцени трьох учасників, які змагалися, хто найшвидше з’їсть сирники. І як на диво переміг наймолодший з учасників Давид Мицюк (гість із Луцька).

На фестивалі господині з Княгининівської громади презентували смачні сирні вироби. Кожен із присутніх міг підійти та почастувати вкуснощів на будь-який смак.


1

1


1

2

1

Окрім того, судді Олена Твердохліб (голова Княгининівської ОТГ) і Андрій Котищук (депутат Княгининівської ОТГ, ідейник фестивалю) визначили переможця у конкурсі «Хто приготував найсмачніші сирники». Перемогли солодкі сирники-кульки приготовлені місцевою господинею Ларисою Білоус.

На території фестивалю було чимало інших розваг для наймолодших учасників свята. Діти могли пострибати на батуті, поспускатися з надувних гірок. Присутні могли придбати на пам’ять різноманітні сувеніри, які б нагадували про Фестиваль сирника.




1


1

1

1

Варто додати, що дощ не зіпсував нікому настрою та не розігнав сирничан по домівках. Всі до останнього фестивалили на «смачному» дійстві.

До слова, Фестиваль сирника планують зробити традиційним і організовувати щороку.

Читайте також: ТОП-6 найсмачніших сирних смаколиків на Фестивалі сирника

                              Стежками району: Сирники – найсмачніше село на Волині

1
Навіть собака фестивалила на святі
Навіть собака фестивалила на святі


2

1

1

1


2

2

2

2

2

2

1

2

2

Коментарі
18 Вересня 2017, 22:20
гарні світлини,дякую,а свято неймовіпне))))
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром