Привокзальна: п'яний екс-правоохоронець жахає сусідів

16 Вересня 2017, 15:21
2386

Звільнений працівник правоохоронних органів, який п'є і має шкіряний висип зчиняє скандали і не дає нормально жити сусідам.

Ще один скандал у малосімейці на Привокзальній,13 стався ввечері у п’ятницю, 15 вересня, – пише Волинь24.

У гості до чоловіка навідалась жінка, яка разом з ним напилася. Згодом та стала проситися у загальний туалет, але сусіди не пустили. Відтак, зчинився скандал.

Мешканці будинку викликали «Самооборону».

«Проблема в тому, що у нас з ним – спільний туалет, душ і кухня. А він мало того, що постійно приймає в гості «бомжів», то ще й має якусь шкіряну хворобу: під пахвами і на згинах рук у нього страшні червоні плями», – повідомив один з сусідів.

Усі сім’ї, які живуть поряд зі скандалістом мають маленьких дітей, а одній дитинці всього 9 місяців.  

Чоловік змінився не в кращу сторону декілька років тому, коли його звільнили з міліції за втрату вогнепальної зброї у стані алкогольного сп’яніння. Іншої роботи він не знайшов. Натомість колишній правоохоронець перестав прибирати у квартирі, ходив по смітниках в пошуках речей і їжі, приводв у дім людей сумнівної зовнішності і репутації. 

«Ми зверталися і в поліцію, і в міську раду – ніхто нам нічим досі не поміг, мусимо жити поряд з ним», – бідкаються мешканці будинку, які сусідують з чоловіком.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром