Лучанам розкажуть, як стати популярним в Інтернеті

14 Вересня 2017, 09:35
2540

Молодь Луцька запрошують на «Європейське кафе» – спілкування за кавою з Денисом Казанським – відомим блогером та журналістом. Денис розкаже про соціальні мережі, як можна залучити читачів на ресурс та поділиться з усіма бажаючими власним досвідом.

Про  це повідомляє Інтерн'юз-Україна.

Зустріч відбудеться 20 вересня, з 18:30 до 20:00 за адресою: м. Луцьк, пр. Волі, 49а, DJ Café Ring, (City park).

Денис Казанський прославився як блогер, коли почав писати на платформі ЖЖ під ніком frankensstein. У мережі його впізнавали під портретом-аватаром головного героя фільму жахів "П'ятниця, 13-те", Джейсона. Мішенню Дениса стала Партія регіонів та політика "по-донецьки".

Пізніше Денис Казанський працював журналістом інтернет-видання "Острів", а також був відомим громадським активістом. У листопаді 2014 року, вже після перемоги Майдану, Денис став одним з молодих блогерів, яких запросили працювати в Службі безпеки України. Зараз Казанський продовжує журналістську діяльність у виданні "Український тиждень".

Це третя зустріч ініціативи «Європейське кафе», що передбачає серію зустрічей для молоді з успішними українцями. Лучанам розкажуть про те про те, як створювати власні проекти, робити їх успішними та змінювати світ довкола. Зустрічі «Європейського кафе» організовує громадська організація «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Зміцнення незалежних ЗМІ в Грузії, Молдові та Україні».

Для участі, будь ласка, заповніть реєстраційну форму до 19 вересня до 15:00 за посиланням http://bit.ly/2xCkAfM

Для отримання детальнішої інформації звертайтесь до Анни Калініченко за тел. (066) 364 28 08 або на e-mail: [email protected]

Довідково:

Міжнародний проект «Зміцнення незалежних ЗМІ в Молдові, Україні та Грузії» спрямований на покращення доступу до корисної інформації для громадян України. Заходи проекту сприяють застосуванню інновацій в галузі журналістики, заохоченню діалогу серед молоді тощо. Проект популяризує цінності етичної та чесної журналістики, висвітлення новин на основі фактів, незалежність редакційної політики засобів масової інформації, та свободу вираження думок, зокрема в Інтернеті.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром