Знову обікрали квартиру. ОНОВЛЕНО

01 Липня 2015, 14:13
6464

У будинку на проспекті Перемоги 11 обікрали трикімнатну квартиру. Наліт на помешкання стався минулими вихідними, у період свят – Дня молоді та Дня Конституції України.

Як розповіли жителі будинку, суботнього вечора, 27 червня, біля під’їзду крутилися двоє невідомих чоловіків середнього віку, спортивної статури. Потому один стояв надворі, інший у цей час перебував у під’їзді будинку. Обидва покинули прибудинкову територію у ніч проти неділі, 28 червня. Серед сусідів побутує думка, що саме ці двоє пограбували квартиру.

Правоохоронці, у свою чергу, на початку робочого тижня пройшлися квартирами будинку задля того, щоб розпитати у жителів будь-яку інформацію про скоєний злочин. Проте міліціянти поки що самі не можуть встановити дати пограбування та оцінити завданий збиток. Кажуть лише, що злочин стався у період з 27 по 29 червня.

Речник УМВС України у Волинській області Оксана Блищик повідомила, що 30 червня надійшла заява жінки, 1991 р. н., жительки пр. Перемоги, 11, про те, що з 09:00 27 червня по 17:00 30 червня з її квартири шляхом підбору ключа викрадено ювелірні вироби і гроші. Сума збитків встановлюється. Проведено слідчі дії, вилучено сліди рук.

Правоохоронці закликають громадян у період вихідних і святкових днів бути особливо обережними, звертати увагу на сторінніх осіб, які перебувають у подвір'ях або ж заходять у під'їзд. Якщо ви помітите підозрілих осіб, негайно повідомте про це правоохоронні органи за номером 102.

Нагадаємо, що у період минулих свят обчистили квартиру головного муніципала Луцька Юлії Сиротинської.

Довідка. Станом на 30 червня в органи внутрішніх справ надійшло 524 повідомленyz про крадіжки з квартир. Усі вони зареєстровані у журналах єдиного обліку заяв і повідомлень міськрайвідділів міліції. 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром