Сім’ї загиблого луцького атовця не виділяють грошей на ремонт квартири

12 Вересня 2017, 19:40
2458

До депутатів Луцької міської ради звернулась дружина загиблого атовця Романа Луцюка Тетяна з проханням виділити кошти на ремонт квартири.

Відповідне звернення розглянули під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, яке відбулось 12 вересні, – пише ВАР.

Жінка пояснила, що квартиру купила за кошти,  виділенні для придбання житла, як сім’ї загиблого.Вона придбала квартиру придбала 3-х кімнатну в новобудові, доклавши власні кошти, оскільки вона має ще двох дітей.

На ремонт квартири у Тетяни Луцюк грошей нема. Тож вона просить виділити з міського бюджету гроші, щоб хоча частково покрити витрати.

Представники департаменту соцполітики долучилися до розгляду звернення.

Однак, вони не мають змоги виділити навіть частину коштів на ремонт, бо з бюджету виділяються 300 тисяч для департаменту і ці кошти передають на лікування або вирішення соціально-побутових проблем.

За словами депутатів, далеко не всі сім’ї та АТОвці отримали кошти на придбання квартири, тому виділяти гроші на ремонт вони не можуть.

Також читайте: Розповіли, хто серед луцьких атовців отримає землю першочергово

Коментарі
25 Червня 2021, 16:22
Индивидуальные <a href=https://proxyspace.seo-hunter.com/mobile-proxies/kazan/> прокси для работы Вконтакте </a> динамические
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром