«Аверс» бере коментарі в сепаратистів у пошуках компромату на Лапіна

12 Вересня 2017, 17:45
4044

Журналісти луцької телекомпанії «Аверс» спілкуються з сепаратистами, аби знайти свідків «безчинств батальйону «Айдар».

Про це повідомив блогер Алекс Вербенко у блозі на сайті «Кореспондент.net», пише Волинь24.

Інформацію про контакти журналістів з сепаратистами оприлюднив в соцмережі «ВКонтакте» мешканець Донецька Михайло Набоков, пише Вербенко.

«Днями мені розповіли, що луцькі журналісти звертаються до нас за допомогою і просять від нас об’єктивної інформації. Головний редактор місцевого телеканалу «Аверс» Юлія Циплюк звернулася до Максима Чаленка з Луганська (помічник комуніста Кілінкарова, якого «укри» «щемили» 2014 році), щоб той знайшов свідків безчинств батальйону «Айдар» і їх польового командира Ігоря Лапіна, який керував каральними операціями в ЛНР», – написав донеччанин.

За словами дописувача, саме Лапін «в липні 2014 року підставив Спиридона Кілінкарова, підкинув йому в будинок зброю, а потім звинуватив в підготовці терактів і «віджав» багато цінного майна».

Як відомо, Спиридон Кілінкаров – нардеп 7 скликання, перший секретар Комуністичної партії Луганської області. Разом із Максимом Чаленком належать до проросійськи налаштованих активістів.

Зокрема, Олег Ляшко називав Кілінкарова у списку осіб, які безпосередньо причетні до «кривавої війни на Луганщині». Також його називали одним із спонсорів проросійської акції в Одесі, в ході якої представники сепаратистського руху планували провести телеміст із російським телеканалом.

У дописі в соцмережі Михайло Набоков висловлює впевненість, що таке звернення представників «Аверса» свідчить про те, що «деякі нормальні журналісти почали «роздуплятися» і розуміти, що Україна проводить не АТО, а каральну операцію проти своїх громадян».

«Впевнений, що в нас знайдуться свідки злочинів «укрокарателів» і розкажуть всю правду, щоб мешканці Західної України дізналися істину», – написав Набоков.

З цього приводу блогер Вербенко зазначає:«Цікаво, навіщо луцьким журналістам знадобилася інформація про злочини Айдару в Луганській області. Сьогодні журналісти з допомогою луганських комуністів, яких розшукує Україна, копають інформацію про батальйон, який з початку російської агресії одним з перших став на захист Батьківщини. А тепер питання: чи можна це назвати співпрацею з терористами?».

Коментарі
12 Вересня 2017, 21:10
Одне слово проросійський,і цим все сказано,задумайтесь,трішки "Аверсяни"
12 Вересня 2017, 23:32
Сашку Долара молодшого на палю
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром