«Чому в Луцьку їздять таксисти на польських номерах, які не мають української реєстрації?», – таксист

12 Вересня 2017, 16:17
5940

У Луцьку працює всього п’ять відсотків таксистів, які заробляють легально.

Про це журналісту Район.Луцьк розповів таксист, який працює в районі залізничного вокзалу. Чоловік у цій сфері вже дев’ять років.

«Є така служба таксі. І щоб бути таксистом, треба бути підприємцем і сплачувати податки. І ось яка історія виходить: у нас в Луцьку відсотків п’ять таксистів, які, дійсно, таксисти, а решта «хапуги». Тому що в квітні приїжджала транспортна поліція з Києва, і в Луцьку таксі не було, ніхто не їздив, а лише ті, хто працює легально. І наші органи контролюючі, які б мали цим займатися, «поклали» на це великий болт. Певно, їм це вигідно.

Як з цим боротися, я не знаю. Кожний має виконувати свою роботу, за яку отримує кошти. З цим повинна боротися транспортна поліція, я так думаю. Це вже наболіла тема. Я плачу кожного місяця грошовий податок, а інші –«нелегали» показують мені «факуна», – розповів чоловік.

 Таксист продемонстрував фотопідтвердження, але надавати це фото відмовився.

«Нелегал показав некультурний жест тоді, коли я сказав йому, аби він втікав з мого робочого місця. Зробив це, тому що працюю легально і стояти в черзі не збираюся. Чому я маю брати кожного десятого пасажира? А решту дев’ять – везуть «нелегали». Чому я маю проходити техогляд щорічно за свій кошт? Чому я повинний страхувати пасажирів, а вони ні. Чому такі правила? Чому в Луцьку їздять таксисти на польських номерах, які не мають навіть української реєстрації?», – додав чоловік. 

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected] 

Коментарі
13 Вересня 2017, 02:20
Довбані вокзаловскі" таксисти"... на гіляку за шияку... брехуняки... самі ах₴євші пінгвіни в місті... свині... не раджу нікому... кончені
13 Вересня 2017, 04:21
По перше звідки цифра - 5%? Він особисто перевірив енну к-ть машин? Брехня! По друге в цій країні скільки не наповнюй бюджет - ніколи достатку не буде, і легше йому жити не стане. Перед тим як наповнювати бюджет - треба дири залатати, щоб не крали. А то блін справжні щирий українець - я плачу, але заробити нічого не можу, залишаюсь ніщим, то нехай остальні платять і будуть такими ж жебраками. Піпєц.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром