Луцький двір: «Треба тій молоді грушу повісити, нехай краще її б’ють»

12 Вересня 2017, 17:07
4642

На вулиці Конякіна, 25а хулігани зруйнували дитячий майданчик, поламали смітник та перекладину.

Про це журналісту Район.Луцьк розповіли місцеві мешканці у вівторок, 12 вересня.

«Он, стоїть турнік, на якому діти часто підтягувалися. Так хтось узяв та й поламав перекладину. Так воно і стоїть, і нікому до цього немає діла», – каже жителька будинку Ніна.

Жителька зазначила, що попри всі негаразди, у дворі тихо та спокійно. «Така собі тиха гавань», – додає Ніна.

Також мешканка каже, що всі вкопані скати та пофарбовані лавочки із дитячим майданчиком – це заслуга жителів, а не ОСББ.

«Біля будинку росте бур’ян і ніякому ОСББ немає до цього діла. А молодь, коли уночі немає що робити, ламає як не смітники, які ми встановили, так дитячий майданчик, певне, немає куди силу діти. Треба тій молоді грушу повісити, нехай краще її б’ють», – додала місцева мешканка.



У дворі є гойдалка, на якій навряд чи зможе погойдатися дитина. За словами жительки, у такому стані гойдалка вже досить давно.


 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
12 Вересня 2017, 21:01
" Треба тій молоді грушу повісити, нехай краще її б’ють», – додала місцева мешканка." Загадка для небайдужої мешканки: Висит груша, нельзя ее скушать. Ответ: тетя Груша повесилась.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром