Набережна: чоловік і жінка «живуть» на подвір’ї в лучан

12 Вересня 2017, 08:21
4997

Лучани прикрасили подвір’я біля свого будинку господарем і господинею.

Господиня Ірина Шевяхова розповіла журналістам Район.Луцьк, що образи цих двох людей придумували дружно з сім’єю. Вирішували разом, що це взагалі буде, у що одягти цих героїв, думали, яку перуку взяти, який одяг та інше.

Всі проявляли свою творчість, але виготовив власними руками кавалера і його подругу тато Ірини Шевяхової В’ячеслав Михайлович. Імен вони не мають.

2

Сім’я вирішила просто так поставити цих господаря і господиню, «щоб люди отримували естетичну насолоду, і ми самі також».

Цих чоловіка і жінку робили з підручних матеріалів, які були вдома.

Спочатку В’ячеслав Михайлович робив каркас із дерева, з дроту натягував структуру тіла, а потім їх одягнули в старий одяг, який знайшли. Обличчя зробили з масок.


1

Господиня тримає в руках табличку у формі серця з надписом «Господар має добре серце, але слабкі нерви». Ірина Шевяхова зауважує, що його створили  неусвідомлено, просто, що припало до душі, те й написали.

Такий виріб Шевяхови вдома мають тільки один. Хоча в майбутньому планують зробити ще лебедів і конвалії: таким чином хочуть прикрасити своє подвір’я.

«Ми вирішили, що чоловік грає на скрипці, а біля нього йде гарна пані, і вони собі мандрують. У тому році кавалер стояв один, а в цьому – вирішили зробити йому подругу, аби не було сумно», – розповіла про прикрасу на подвір’ї Ірина.


Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
19 Вересня 2017, 17:03
Дуже мило! Молодці.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром