«Вартівець» Демидюк неодноразово судимий: їздив п'яним і лаявся

11 Вересня 2017, 18:43
4097

Фігурант справи «Варти порядку» Роман Демидюк вже не вперше має проблеми із законом. 

Так званого керівника «підрозділу незаконного стеження» судили за злісну непокору правоохоронцям, хуліганство та двічі - за п'яне водіння, – пише ВолиньPost.

Перший такий випадок, коли Демидюк постав перед судом, трапився у 2013 році. 

Із постанови Луцького міськрайонного суду вбачається, що 6 листопада 2013 року він напідпитку керував автомобілем на вулиці Яровиця. У судовому засіданні Роман Демидюк визнав вину і «запевнив суд, що в подальшому не порушуватиме правил дорожнього руху». Враховуючи зізнання, суд визнав його винним та застосував адміністративне стягнення - 40 годин громадських робіт.

Наступний конфлікт із законом трапився 19 вересня 2016 року. Тоді ЗМІ повідомляли, що на проспекті Відродження затримали дебошира із посвідченнями «Варти порядку» та Інформаційного агентства «Волинські Новини». Тоді чоловік голосно лаявся та порушував громадський спокій у дворі. На зауваження поліції він не реагував та хуліганські дії не припинив. Натомість, Демидюк вчинив злісну непокору працівникам поліції. Йому інкримінували дрібне хуліганство та злісну непокору правоохоронцям.

Роман Демидюк не визнав  у суді свою вину. Він переконував суд, що просто з відеокамерою фотографував припарковану машину патрульних, а ті забороняли це робити. Поліцейські ж свідчили, що їх викликали через гучне святкування в одній із квартир. Тому вони спілкувалися із заявником, котрий на дворі вказав на Демидюка, який порушував спокій громадян. У диспансері він «надув» на 1, 83 проміле.


Відтак, його визнали винним за обома статтями. П'яний стан став обтяжуючою обаставиною , тож йому присудили штраф обсягом 255 гривень. 

Ще один, третій випадок, зафіксовниваний у судовому реєстрі –  п'яне водіння. Демидюк 27 лютого 2017 року був за кермом автомобіля Skoda на вулиці Конякіна. Його зупинили, бо він не ввімкнув сигнал повороту під час відповідного маневру, а патрульний під час розмови відчув запах алкоголю. Суд постановив визнати Демидюка винним, але позбавив адмінвідповідальності і обмежився усним зауваженням.

Нагадаємо, що на базі громадського формування «Варта порядку» існував спецвідділ, до складу якого входили колишні оперативні працівники міліції. Посилаючись на джерела, близькі до правоохоронних органів, журналісти луцького ІА стверджують, громадянин Демидюк є колишнім співробітником так званого 7-го управління міліції, яке займалося розвідкою та зовнішнім спостереженням.

Також читайте: Серед «вартівців» були колишні оперативники «7-го управління» міліції, – ЗМІ

Коментарі
12 Вересня 2017, 12:42
<p>Суд постановив визнати Демидюка винним, але позбавив адмінвідповідальності і обмежився усним зауваженням??????????? Ето просто пи***ц ето как???сел третий раз по пьянке а ему усне зауваження??? Та що б в вас язик відсох фемида **аная!!!</p>
13 Вересня 2017, 15:25
І ще він пісяв мимо унітаза.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром