Швидко, гаряче та смачно: чим запам'ятався «Лучеськ півмарафон»

11 Вересня 2017, 12:53
5614

Центральними вулицями Луцька пробіглись сотні спортсменів. Все це не просто так, адже у неділю, 10 вересня у місті проходив масовий забіг «Лучеськ півмарафон».

Луцьк уже знайомий із дійством, адже вперше такий забіг відбувся влітку 2016-го, інформує Таблоїд Волині.

Лучани та гості міста знову випробовували свої ноги та витримку. Охочих взяти участь виявилось чимало, а за словами організаторів навіть вдвічі більше, ніж минулого року. Цьогоріч на півмарафон завітали з Київської, Вінницької, Одеської, Закарпатської, Рівненської та інших областей. Також, серед учасників бачили гостей із Польщі.



 

Разом із кількістю людей піднявся загальний рівень заходу. Довкола чисто, доріжки облаштовані за сучасними стандартами. Подбали і про безпеку, під час бігу спортсменів супроводжували машини із медичним персоналом. На місці стартів і фінішів також була присутня автівка швидкої допомоги.



 

Такою організацією зайнялось підприємство «Дмитрук». Минулого року воно було лише спонсором, цьогоріч стало співорганізатором. Завдяки цьому з’явилась можливість збільшити кількість учасників та сам бюджет заходу.



 

Керівник відділу маркетингу компанії «Дмитрук» Тарас Скорупський говорить, що таких подій для Луцька потрібно більше.

«Наша компанія не впустила шанс взяти участь у цьогорічному «Лучеськ півмарафоні», тим більше, що минулорічний досвід був дуже позитивним. Ми вирішили не лише спонсорувати, а й долучитись до організації. Пропагувати здоровий спосіб життя, що може бути краще».

І це дійсно так, велика кількість учасників робить захід ще більше популярним, тому наступного року, очевидно, свої кілометри пробіжать ще більше людей.


Лучанка Катерина поділилась враженнями про дійство:

«Якщо коротко, то мені сподобалось: музика, яку я люблю, близькі мені люди, настрій такий піднесений. Добре ще й те, що є чим перекусити на місці. А дітям дуже сподобались білі повітряні кульки і люди у костюмах тварин, ну як тут без фотографій. Я із задоволенням прийду на такий марафон ще раз».



 

Долаючи дистанції, спортсмени отримували медалі учасників «Лучеськ півмарафону» та фруктові подарунки від компанії «Дмитрук».  Крім того, вони могли освіжитися під душем, який розмістили просто посеред вулиці.




 

Зробили захід ще цікавішим виступи юних боксерів, каратистів, гімнасток і танцівниць. Люди із задоволенням спостерігали за талановитими дітьми. Малечу також не обділили увагою, їх розважали уже дорослі, але одягнені у чудернацькі й великі костюми. Все це відбувалось під бадьору музику, яка лунала із сцени.






На масовому дійстві не обійшлось без фотографій, адже діяла не одна фото-зона. Тепер закарбованими приємними митями участі у «Лучеськ півмарафоні» можна ділитися з друзями та пригадувати пережиті емоції аж до наступного півмарафону! 

 














1














1



 

 

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром