У Луцьку ліпили кольорових котів

10 Вересня 2017, 15:15
3002

Майстер-клас із виготовлення персонажа мультфільму «Моя країна Україна» відбувся у неділю, 10 вересня.

Кількадесят маленьких лучан ліпили із пластиліну кольорових персонажів українського мультсеріалу «Моя країна Україна». Захід відбувся у рамках дитячої програми анімаційного фестивалю «Задзеркалля». Кіт Воркіт – головний персонаж мультика, який разом із пластиліновим прототипом Сашка Лірника мандрує містами України та розповідає відомі місцеві казки. Майстерку провела дитяча письменниця та сценаристка Лана Ра.

Кіт Воркіт у руках маленьких митців набував найрізноманітніших форм і розмірів. Зелений, блакитний, рожевий та веселковий – організатори не обмежували дитячу фантазію і дали можливість кожному створити власного котогероя та придумати його історію.

«Я хочу, щоб діти творили щось нове – якусь нову форму. Серед робіт сьогодні ви можете побачити веселкового кота, кота з бантиком, шарфом, кота з кількох кольорів, – розповідає мисткиня, – Це їх розвиває. В нашому житті дуже не вистачає казки, і мені б дуже хотілося, щоб нове покоління будувало майбутнє таким казковим, фантастичним, райдужним, аби нам усім було приємно і цікаво жити у цьому світі».

Пропонуємо вам переглянути фантастичні роботи маленьких лучан.








































 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024