Масово і гаряче: як відбувається другий «Лучеськ півмарафон»

10 Вересня 2017, 14:22
6056

У неділю, 10 вересня на центральних дорогах луцька «літають» не машини, а люди. Причиною цього стало проведення другого масового забігу «Лучеськ півмарафон».

Ще о восьмій ранку біля головного корпусу СНУ зібралось багато люду, серед них учасники забігу, їхні вболівальники. Цього разу бажаючих випробувати своє здоров’я і силу волі стало вдвічі більше, ніж минулого року.

У півмарафоні бере участь як молоде, так і старше покоління. Усі радісні та з посмішками на обличчі. Бачимо людей на візках, які також стали частиною дійства, подолавши свою дистанцію.

Цього року учасники біжать: 5, 10 та 21 кілометри. Стартували усі о 10:00 під запальну музику. Поки триває забіг, люди мають змогу побачити вражаючі виступи боксерів, каратистів, гімнасток, танцюристів і козаків.

Один за одним бігуни фінішують, кожен отримує медаль та кульок із водою та фруктами. Усім гаряче, погода – як на замовлення. Після пробіжки учасники можуть охолодитись у цікавому душі, який розмістили скраю дороги. Його спонсором, як і усього дійства стало підприємство «Дмитрук».

До слова, цього року на «Лучеськ півмарафон» завітали з Вінницької, Київської, Львівської, Одеської, Закарпатської, Рівненської та інших областей. Сподобалось і те, що були учасники з-за кордону, зокрема з Польщі.

















1










 

Коментарі
10 Вересня 2017, 23:46
Глупая затея.
12 Вересня 2017, 00:01
Догралися?Спортсмени блін.Організаторам як мінімум капітальний штраф.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром