Нардепу Гузю відмовили у відставці Гунчика

17 Грудня 2015, 15:04
3398

Глава Адміністрації Президента України Борис Ложкін відповів на депутатське звернення нардепа від Волині Ігоря Гузя щодо звільнення голови Волинської ОДА, тактовно роз’яснивши обранцю: хто призначає, звільняє і готує подання на звільнення голови ОДА.

Лист-відповідь опублікував у Facebook нардеп Ігор Гузь.

«Boris Lozhkin якби натякає, що мого голосу в питанні звільненні голови Волинської ОДА Володимира Гунчика поки недостатньо, але от якби Арсеній Петрович... Можливо й так, можливо такий підхід буде правильний)», – коментує у дописі народний депутат.

Нагадаємо, Ігор Гузь із трибуни Верховної Ради оприлюднив своє звернення до Президента щодо негайного звільнення голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика. Далі парламентар під час брифінгу публічно заявив, що чекатиме тиждень на відповідь з Адміністрації Президента.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
18 Грудня 2015, 16:43
Насьогодні ефективнішого кандидата на голову ОДА немає. Коли людина менш публічна, в тому числі не піариться.як де-хто, то це не значить, що він поганий керівник. Перед тим, як вимагати відставки, потрібно зробити конкретний порівняльний аналіз роботи керівника, стан розвитку області.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром