На знесення будинку в центрі Луцька потрібно 45 тисяч гривень

17 Грудня 2015, 14:36
2620

Звернення про виділення коштів з міського бюджету на знесення занедбаного будинку на вулиці Гаврилюка, 5 скерував депутат міської ради Павло Данильчук.

Про це зазначено на сторінці «Народного контролю. Волинь» у Facebook.

Депутат просить у бюджеті міста на 2016 рік передбачити кошти у сумі орієнтовно 45 тисяч гривень на знесення аварійної будівлі та розчищення дворової території довкола.

«Стіни не тримаються одна одної, дах проламаний, у самій будівлі та довкола неї смітник. Цю розвалину використовують як місце ночівлі безхатченки. Сам об’єкт несе потенційну небезпеку не лише для дітей, які граються у дворі поряд із неогородженою розвалиною, але й для сусідніх будинків через небезпеку виникнення пожежі від необережного поводження з вогнем безхатченками», – ідеться у зверненні до міського голови Миколи Романюка.


До слова, у 2007 році виконком міськради ухвалив рішення про знесення цього житлового будинку. Згідно із яким  ЖКГ №1 зобов’язали знести та списати з балансового обліку зазначений будинок. Проте рішення і досі не виконали, оскільки на ці цілі не було виділено коштів.

Нагадаємо, зіпсований краєвид – не єдина проблема закинутої будівлі. До «нічийного» будинку, як кажуть мешканці, і досі підведені водо- та газопостачання.


Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
13 Січня 2016, 15:12
Організували б краще суботник. А то до виборів герої, а після виборів тільки кошти освоюють.
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024