За два роки роботи Ігор Палиця особисто провів чотири прийоми громадян

07 Вересня 2017, 21:20
6429

У час відсутності керівника, прийоми проводили його заступники. 

Питання про відвідування робочого місця та робочий графік голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці чи не найчастіше звучали на прес-конференції посадовця у четвер, 7 вересня.  

Згідно інформації, розміщеної на офіційному сайті Волинської обласної ради, кожного першого вівторка місяця з 10:00 до 14:00 очільник обласної ради повинен проводити прийоми громадян.


 

За майже два роки роботи на посаді, Ігор Палиця особисто провів 4 прийоми громадян. За словами посадовця,найчастіше люди просять гроші.

«99% звернень  людей – дайте гроші. Всі вони відправлялися на фонд (ідеться про благодійний фонд «Тільки разом» - ред..). Після цього була посаджена команда фонду, яка професійно зразу працює. І після кожного разу, коли я не був присутній на зустрічі чи прийомі громадян, мені дають весь список питань, з якими зверталися, і ми на них відразу реагуємо», – каже посадовець.

У разі відсутності на робочому місці очільника області, звернення приймають представники обласної ради, працівники Фонду та заступники голови обласної ради.

Журналісти неодноразово  зауважували, що керівник у робочий час відсутній на робочому місці. Ігор Палиця відповів, що його робоче місце - там, де він може шукати ресурси для розвитку області. Мовляв, часто голова обласної ради шукає ресурси для розвитку Волині за кордоном. Однак, показати закордонний паспорт, і кількість часу, коли голови Волинської облради нема на території області, посадовець відмовився. 

Коментарі
08 Вересня 2017, 12:40
Зоте дозволи на розробку бурштину НАРДЕП ЛАПІН ВИДАЄ ОСОБИСТО
10 Вересня 2017, 00:00
Ага, готовий дати будь кому за кошти які ви мені покладете на депозит. Мені або моїм помічникам Климчуку, Ніколайчук, Моклиця)))
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром