Стали відомі подробиці смерті 66-річного чоловіка у луцькому тролейбусі

07 Вересня 2017, 18:27
2505 Джерело: strajj.livejournal.com

Медики прокоментували трагічну смерть та те, як намагались врятувати життя.

Про це йдеться на сторінці Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини ка тастрофу Facebook.

Працівники служби розповідають, що 5 вересня до них надійшов виклик про те, що у тролейбусі № 2, який рухається по вулиці Богдана Хмельницького, чоловік втратив свідомість.

«Тим часом тролейбус, у якому сталася пригода зупинив рух, водій намагався самотужки допомогти хворому, аж раптом побачив автомобіль екстреної медичної допомоги, миттєво відреагував і зупинив його. В автомобілі ЕМД фельдшерська бригада транспортувала важкохворого пацієнта до лікарні. Проте, медик не змогла не відреагувати на прохання про допомогу вмираючій людині. Перш за все фельдшер попросила дозволу у хворого та родичів, які його супроводжували, щоб надати допомогу іншій людині.

Пацієнт, який знаходився у автомобілі ЕМД був у важкому, але стабільному стані, і не заперечував, а навпаки сказав: «Ідіть рятуйте, ми почекаємо !»


Медик миттєво забігла в тролейбус до чоловіка, який був без свідомості. самостійно поклала його на підлогу і розпочала реанімаційні заходи. На жаль, пасажири тролейбуса панічно розбіглися і допомагати взявся водій автомобіля ЕМД. Буквально за три хвилини на місце події прибула лікарська бригада ЕМД і продовжила реанімаційні заходи.

Лише тоді фельдшер першої бригади повернувся до хворого, який був у автомобілі і транспортували його до лікарні», – йдеться у дописі.

Чоловіка врятувати не вдалося.

Надгадаємо, що інцидент стався 5 вересня на вулиці Богдана Хмельницького у тролейбусі № 2.

Також читайте: Богдана Хмельницького: у тролейбусі помер 66-річний чоловік

Волі: у маршрутці померла жінка 50-60 років

Соборності: у тролейбусі через спеку померла пенсіонерка

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром