Суд постановив повернути продукцію ТОВ «Полісся-Трейд»

04 Вересня 2017, 22:48
3017

У Луцькому міськрайонному судді завершилася справа проти ТОВ «Полісся-Трейд». 

Про це повідомляє «Сфера-ТВ.Луцьк».

Деякі місцеві ЗМІ звинувачували фірму у підробці акцизних марок.

«На думку телеканалу «Аверс», я не розділяю цю думку, ними проводилось журналістське розслідування в результаті якого була закуплена десь продукція і ніби ця продукція, акцизні марки не відповідали дійсності», – каже представник ТОВ «Полісся-Трейд» Юрій Іваницький.

До звинувачень журналістів приєднались і деякі місцеві депутати. Зокрема, радник міського голови, Ігор Поліщук. Він запевняє, що депутат Нестерук, який і є співвласником підприємства продає підробний алкоголь.

На першому засіданні суд зобов'язав прокуратуру арештувати майно підприємства і провести експертизу. Впродовж місяця робили хімічну і експертизу акцизної марки продукції, яка тільки підтвердила якість алкоголю.

Тому на сьогоднішньому засіданні суд постановив повернути продукцію ТОВ «Полісся-трейд».

За час проведення перевірок товариство понесло немалі збитки, адже алкоголь на суму 800 тисяч майже на 5 місяців був заморожений. Більше того, через наклеп журналістів фірма втратила клінтів і контракти, тому тепер спір будуть вирішувати в судовому порядку.

Нагадаємо, на судовому засіданні у справі депутата Петра Нестерука у понеділок, 4 вересня стало відомо про те, що п'ятимісячна експертиза горілки від ТОВ «Полісся-Трейд» завершилась на користь підприємства.

Також читайте: Горілка від «Полісся-Трейд» пройшла перевірку на якість

Коментарі
05 Вересня 2017, 12:12
хто б сумнівався))))))))
05 Вересня 2017, 13:14
Вибачте, якщо є висновок еспертизи, якщо сторона обвинувачення, тобто прокурор вважає, що майно треба повернути???. Василь, а ти скажи, що на місці судді ти б відмовив у клопотанні???. Того ти і "Василь" та й ним і залишишся назавжди!!!.
05 Вересня 2017, 16:45
не вибачаю, ти в цій справі некомпетентний - є висновок експертизи<br/>Волинські криміналісти підтвердили в експертному висновку, що горілка, яку закупили журналісти ТРК «Аверс» в магазині Петра Нестерука «Гроно» - фальсифікат.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром