«Луцькводоканал» візьме 25 мільйонів доларів кредиту на модернізацію мереж

01 Липня 2015, 10:03
5320

КП «Луцькводоканал» отримало рекомендацію від Мінрегіону до участі у «Другому проекті розвитку міської інфраструктури». Позику братимуть на 18 років, але проект обіцяють реалізувати вже до 2020 року. 

Субкредит у сумі 25 млн. доларів США візьмуть з метою впровадження інвестиційного проекту реконструкції та модернізації системи водопостачання і водовідведення міста Луцька.

«Заходи в рамках проекту будуть спрямовані на покращення якості послуг водопостачання і водовідведення міста Луцька. Зокрема, буде проведена реконструкція та модернізація мереж, існуючих споруд очистки стічних вод і обробки осадів. Також передбачена закупівля спеціальної техніки і обладнання для систем очищення води та насосних станцій. Інвестиції також допоможуть знизити рівень енергоспоживання та зменшити рівень екологічних викидів в навколишнє природне середовище», - розповів Юрій Корецький, заступник директора з економіки та фінансів КП «Луцькводоканал».

Таким чином підприємство хоче підвищити якісь питної води і запобігти незручностям, які виникають через забруднення прилеглих територій, покращити умови для туризму та розвитку господарської діяльності.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром