Люди з нашого району: пані N з вулиці Бандери і її квітники на балконі

31 Серпня 2017, 22:45
4876

На вулиці Степана Бандери мешкає позитивна жінка, яка заквітчує віконечка і цим дарує радість не тільки собі, а й прохожим людям.

«Якщо ви живете в Луцьку і хоч раз йшли через вулицю Степана Бандери (та, що за центральним корпусом СНУ), то вашу увагу точно привертало два заквітчаних віконечка», – пише на своїй сторінці у Facebook Mila Tsapyuk.

«Зимою вони виблискують композиціями з ілюмінацією. Я часто гуляю цією вулицею і не одноразово з друзями гадали, хто ж там живе. Основний варіант був - дизайнер. Ну так ми собі думали», – йдеться у повідмленні.

У середу жінка познайомилась з власницею квітника. Вона запевняє: це надзвичайно світла (в усіх сенсах цього слова) та позитивна жінка, мати кількох дітей, власниця туристичного агенства. 

«Її життя давало багато випробувань, з якими вона справилась. Вона віруюча людина, але ніколи не обговорює це питання з друзями чи знайомими. Має три, (а може й більше) вищі освіти. Любить еспресо без молока і цукерку «Казервальд». Каже, що улюблена країна для відпочинку - Хорватія (про яку дуже багато може розказати). Її мамі вісімдесят років і вони вдвох надзвичайно гарно виглядають та позитивно ставляться до життя. Кажуть, що не косметика зберігає красу, а добро і внутрішній спокій», – розповідає Mila Tsapyuk.

1

Пані N розповіла їй, що прикрашає віконечка та балкон для себе та своїх дітей, яким це подобається.

«Але ж їхнє «подобається» творить настрій іншим людям. Чудовий приклад, як можна хоч на капелюсічку, зробити світ прекраснішим. От якби кожен із нас використав своє хоббі, як можливість подарувати радість іншим.
Я рада знайомству з цією жінкою! Дякую вам за зустріч!», – захоплюється жінкою Mila Tsapyuk.

2

2

 

Коментарі
01 Вересня 2017, 02:25
Це вулиця Суворова ???
02 Вересня 2017, 00:11
Уже нет, Мойша!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром