Луцькому муніципалу погрожував помічник депутата

29 Серпня 2017, 23:34
3414

Порушник, який припаркувався у недозволеному місці разом із помічником депутата збив і погрожував працівнику департаменту муніципальної варти.

Про це йдеться на сторінці Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради у Facebook.

Інспектори департаменту муніципальної варти Редькович та Світлюк 29 серпня о 9 годині 45 хвилині помітили паркування на зеленій зоні у дворі будинку №9 по проспекті Волі.

«Був виявлений факт порушення Правил благоустрою, а саме паркування автомобілем, марки «ЛАДА», номер ВК0073ВО з причіпом та будівельним сміттям на зеленій зоні. Інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста, Редькович В.В., представився і попросив правопорушника надати документи, які засвідчують особу для фіксації адміністративного правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності, на що отримав категоричну відмову та погрози про звільнення», – йдеться у дописі.

За словами муніципалів, правопорушник швидко застрибнув у авто та, не дивлячись на те, що інспектор стояв на тонкій доріжці для пішоходів, рушив з представником влади на капоті та протягнув його близько п’яти метрів. Під час руху інспектор злетів з автомобіля, та порушник не припинив рух і не поцікавився про нанесенні травми. Опісля він зник з місця правопорушення.

«Через деякий час, Кучерук Микола Георгійович, 09.08.1991 р.н, мешканець с.Береги Млинівського району (водій вищевказаного автомобіля), повернувся з помічником депутата Ляшка, Байдою Володимиром Ананійовичем, для «розборок», погрожуючи інспектору департаменту звільненням та фізичною розправою», – додають муніципали.






 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024