Лучан кличуть на Свякову алею до Центрального парку

25 Серпня 2017, 10:20
2548

У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки розпочала роботу Святкова алея 2017 – уже традиційний для лучан фестиваль, присвячений найзнаковішим святам для кожного містянина та українця взагалі – Дня Незалежності та Дня міста Луцьк.

Оскільки попереду чимало вихідних, лучан запрошують провести їх цікаво та насичено. Тут, на Святковій алеї, кожен знайде щось для себе – чи то смачнющі наїдки на «алеї харчування», чи можливість зробити класні фото на «фото алеї», а наймолодші жителі та гості міста  отримають силу-силенну позитивних емоцій на «дитячій алеї»,  повідомляє Таблоїд Волині.

Сьогодні, 25 серпня, з  14:00 і до 22:00, усіх запрошують на безліч розваг, розіграшів та конкурсів. А як виглядає Святкова алея, дивіться у нашому невеличкому фоторепортажі.














































 

Фото: Наталка МАЗЕПА

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром