«Вони начхали на позицію лучан», – «Солідарність» про депутатів-відкликанців

23 Серпня 2017, 19:10
2174

Волинська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка» зробила заяву з приводу припинення процедури відкликання депутатів.

Про це повідомили у прес-службі партії.

Партійці заявляють, що впевнені у тому, що феміда поставить логічну крапку в історії про відкликання депутатів-тушок.

Нагадаємо, що 10 липня в Луцьку створили ініціативну групу, учасники якої працюють над відкликанням п'ятьох депутатів: Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка, Сергія Були, Костянтина Петрочука та Аркадія Соломатіна.

Від 14 липня у Луцьку встановили чотири намети для збору підписів за відкликання цих депутатів.

«Палатки «штурмували» прихильники депутатів, яких відкликають, гнівні дописи поширювалися в соціальних мережах, на адресу активістів звучали неодноразові погрози, невідомі поливали їх зеленкою, палатки намагалися знести, на очільника ініціативної групи Артема Запотоцького писали заяви в поліцію, звучало чимало особистих погроз та політичних принижень… Незважаючи на всі перепони, ініціативна група таки зібрала необхідну кількість голосів за відкликання депутатів», – йдеться у заяві.

Остання комісія ТВК за відкликання депутатів відбулася 21 серпня зібралась у повному складі, але за кілька годин засідання її члени не змогли проголосувати за протокол про перевірку документів ініціативної групи за відкликання депутатів. Засідання луцької ТВК виявилося затяжним і луцька ТВК припинила громадську ініціативу відкликання п’яти депутатів Луцької міської ради.

«Ми не втрачаємо надії, що слово закону буде гучнішим та переконливішим за крики відкликанців. Надіємося на справедливе, чесне та беззаперечне вирішення питання про відкликання зрадників. Вони начхали на позицію лучан, однак, і ми в цьому переконані, час та правосуддя покажуть, за ким правда! Впевнені, що Феміда поставить логічну крапку в історії про очищення політикуму від зрадників! Нам вдасться завершити процедуру відкликання, тим самим відновити стабільність у житті міста та активізувати його європейський вектор розвитку !», – йдеться далі у заяві.

Читайте також: Спроба відкликати депутатів у Луцьку: коли виборці – не виборці і як працює золота карта Гузя

Запотоцький оскаржуватиме рішення виборчкому в суді

 

 

Коментарі
23 Серпня 2017, 22:42
Вони не начхали - вони справжні державники...
24 Серпня 2017, 00:15
Не всі лучани є прихидьниками "солідарності"?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром