Сусідські війни на Відродження: лучанин окупував кухню й балкон у гуртожитку та продовжує ремонт

22 Серпня 2017, 14:10
3539

У луцькому гуртожитку на Відродження сусід незаконно поселився у кухню загального користування.

Відповідне звернення громадянки Ніни Данилюк депутати міської ради продовжили розглядати 22 серпня під час постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Нагадаємо, що 27 червня громадянка Ніна Данилюк звернулася до міської ради, щоб депутати допомогли вирішити конфлікт.  Ми вже повідомляли, що чоловік, якого звинувачують у незаконному переплануванні, після вселення у гуртожиток замурував самостійно одні з дверей. Згодом він окупував і приміщення для сушіння одягу, викинув сусідські речі і повісив замок. Він вважає, що все законно і не йде ні на які поступки.

Та сама кімната, яку зайняв сусід
Та сама кімната, яку зайняв сусід

 

До того ж, він забрав собі кухню, і внук заявниці мусив облаштувати її в приміщенні санвузла. На сьогодні Владислав та Олександра, внуки жінки, облаштували кухню у власній кімнаті. Вони повинні користуватися електроплитою, оскільки не в змозі вплинути на сусіда.

Під час обговорення депутати підтвердили незаконність дій Василя Пакуша, сусіда внуків Ніни Данилюк. Департамент житлово-комунального господарства теж підтвердив порушення. Водночас Василь продовжує перепланування приміщення.

Міська рада порадила Ніні Данилюк звернутися до суду, а вони, у свою чергу, братимуть участь у судових засіданнях.

«Людина не хоче давати приміщення у спільне користування. Ми як міська рада теж не маємо повноважень застосовувати силові методи боротьби. Наша рекомендація – йдіть у суд», – заявили члени комісії.

«Він закрив кухню. Уже два роки ми боремося проти його дій. У мого внука двоє малолітніх дітей, у сина – вада серця. Цей чоловік навіть проживає у селі більшість часу, а у тій квартирі живе дочка Альона. Ми і поліцію викликали – нічого», – скаржиться заявниця.

Замурована кухня
Замурована кухня

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
22 Серпня 2017, 19:21
Село рулит.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром