Гулака-Артемовського: біля дитячого мйданчика розібрали тротуар

17 Серпня 2017, 18:38
2362

Жительки міста поскржились на розібрану бруківку, яку за словами очевидиці вкрали злодії.

Про це на своїх сторінках у Facebook написали Malva Olena та Natali Petrenko.

Так, у своєму дописі Malva Olena зазначає, що невідомо хто й для чого розібрав тротуар з самого ранку.

«Зараз на виклик приїхали 102, почнуть руками розводити. Може, хто знає, який депутат по вул Г. Артемовського та Арцеулова?
Пару років тому на цьому повороті вже воювали - планували втулити генделик в кількох метрах від дит. майданчика та просто під вікнами. Тоді відбились. І от знову», – йдеться у дописі лучанки.


У коментарі  жінка пояснює, що точна адреса цієї ділянки – Гулака-Артемовського 21, дорога в новий квартал, що на місці льотної частини.

Лучанин Ігор Левчук у коментарях до допису пише: «Там чистий кримінал, якщо це не планові... Стаття 270-1. ККУ Умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства». На що пані Олена відповіла: «Органи сказали, що пришлють оперативну групу, яка швидко всіх зловить. Якщо це дійсно наливашка або якась інша торгівля, швидше це справа забудовника нового кварталу».




 

На цю ж проблему поскаржилась і лучанка Natali Petrenko.

Жінка розповіла, що побачила розбиту бруківку о 6:45 ранку, коли йшла гуляти з дитиною. Вона побачила трьох чоловіків і ЗІЛ, які розбирали бруківку й збирались вантажити її у у машину. За її словами, коли мешканець прилеглого будинку побачив це та почав кричати з вікна, всі злодії втікли.

Цей же мешканець викликав поліцію і написав пояснення. Вона додає, що пізніше приїхала слідчо-оперативна і в той час, коли вони писали пояснення та фотографували, прийшло 2 чоловіки у робочому одязі, під'їхав ЗІЛ та висипав пісок, і почали все вкладати. Далі з ними спілкувались слідчі.

«Ось у мене питання, а звідки вони знали, що хтось ту бруківку розібрав ???? І взагалі, для чого таке робити !?», – обурюється лучанка.


 

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром