Діти із зони АТО зможуть їздити у луцьких тролейбусах безкоштовно

17 Серпня 2017, 11:16
2018

Діти, які переїхали до Луцька з окупованих територій України, зможуть їздити у тролейбусах безкоштовно.

Про це йшлося на засіданні виконкому Луцькради у четвер, 17 серпня.

Начальник управління освіти Зіновія Лещенко розповіла, що діти із територій, які тимчасово окуповані та із зони АТО, потребують неабиякої підтримки.

Звідти виникла пропозиція надати таким дітям право безкоштовно їздити у луцьких тролейбусах.

Дане рішення прокоментував член виконкому Ігор Муковоз. Він зазначив, що голосуватиме проти такого рішення, як минулого року так і цього. Муковоз поставив питання: «Чому саме ця категорія дітей має отримувати такі пільги? У нас є багато наших дітей із ще більшими проблемами, яким також потрібна допомога».

Запропонував підтримати проект рішення Андрій Киця. За його словами, потрібно надавати допомогу лише тим людям, які найбільше цього потребують, а терміну «переміщені особи» не вживати.

Члени виконавчого комітету підтримали цей проект. Тож, з першого вересня діти, які переїхали до Луцька з окупованих територій України, зможуть їздити у тролейбусах безкоштовно.

 

Коментарі
18 Серпня 2017, 00:07
сцуко.... наші діти з багатодітних то спитайте їх де можуть реально безоплатно підвезти ,там де тролейбуси неходять? а щодо переселенців то аж на коліна треба впасти!!! таке рішення,так їх багато пройти нема де...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром