Романюка привітали з-за кордону

09 Грудня 2015, 17:45
2449

Вітальні листи з нагоди обрання Миколи Романюка на посаду міського голови надійшли з закордонних міст, з якими Луцьк підтримує дружні та партнерські стосунки.

Як повідомляє відділ інформаційної роботи міськради, староста польського Бартошицького повіту Войцех Прокоцькі привітав Миколу Романюка з успішним проведенням місцевих виборів.

«Ваш результат на виборах засвідчує про те, що Ви отримали довіру виборців та про забезпечення стабільності у розвитку міста Луцька», – зазначив у листі Войцех Прокоцькі, подякував за дружнє ставлення до Бартошицького повіту та запевнив про готовність до подальшого поглиблення співпраці з Луцьком.

Мер Таурагського самоврядування з Литви Сігітас Мічіуліс побажав Луцьком міському голові великих успіхів, нових проектів та ідей, реалізації всіх планів і надійної команди однодумців.

У вітанні мера турецького міста Бандирма Дурсуна Мірзи зазначено: «з приємністю хочу привітати Вас з перемогою на виборах міського голови. Бажаю вам насиченого та плідного перебування на посаді очільника міста Луцька. Щиро сподіваюсь, що Вам вдасться досягнути великих успіхів!».

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром