Біля міськради збираються протестувальники

16 Серпня 2017, 13:39
1827

Біля будівлі Луцької міської ради зібрались підприємці, які займаються торгівлею на Центральному ринку міста, аби опротестувати рішення, яке може ухвалити влада.

Про це повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Сьогодні, 16 серпня, о 14:00, під час «земельної» комісії розглянуть питання про зменшення площі для обслуговування ринку – це, за весією видання, і стало причиною того, що біля будівлі ЛМР зібрались підприємці з Центрального ринку.

Земля під ринком площею понад 2,8 гектара перебуває в оренді Волинської облспоживспілки за договором, а торгові павільйони площею понад 3 тисячі квадратних метрів – у її приватній власності.

Вочевидь, у міськраді мають намір поновити договір оренди землі облспоживспілці для обслуговування ринку «Центральний», однак територія для ведення підприємницької діяльності може зменшитися до 2,2 гектара.

Так, на сайті Луцької міської ради розміщено 2 проекти рішень: про поновлення 2,2 гектари та про відмову у поновленні договору оренди на 0,59 га землі, де розташувався Центральний ринок.

Вочевидь, смае це і стало причиною збору підприємців, які вже у розмовах між собою висловлюють обурення з приводу знесення частини ринку. Адже саме це слід очікувати після прийняття рішення на сесії Луцькради, яким територія ринку зменшиться майже на 60 соток.

Також вони не виключають, що на чергову сесію підприємці вийдуть з акцією протесту.

Читайте також: На чиновників з бюджету міста витрачається декілька мільйонів щомісяця




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром