У соцмережах лучани скаржаться на водіїв-убивць

15 Серпня 2017, 00:14
3766

Містяни обурені водіями, які за останню добу позбавили життя людей через свою недбалість.

Про те що, водії не їздять, а проносяться повз вікна повідомив у групі АвтоАндони Луцька у мережі Facebook Анатолій Котлюк. 

«Можливо, й не так швидко, як фігурант новини, але чим думають ці люди? Хто їм дає права? І навіщо? і додає: «Це ж навіть не автоандони. Це вбивці» із посиланням на ДТП, яка трапилася на Львівській», – зауважє чоловік.


 

Читайте також Львівська: у ДТП загинула жінка.

Ще про одного горе-водія пише у цій групі Святослав Слабецький, який зазначає, що бачив ще одне порушення з боку іншого водія: «він знову не пропустив напереході дівчину, майже зачепив її правим дзеркалом». 

«Сьогодні о 18.00 я за ним їхав від Північного в бік Гостинця і він знову не пропустив на переході дівчину,майже зачепив її правим дзеркалом. Авто дуже помітне своїм ну дуууже специфічним дизайном», – додає автор посту.


 

Святослав порадив патрульним звернути увагу на манери цього водія. До того ж, ще один водій, який бачив цього порушника зазначає, що їздити помалу не вміє і «бачив сьогодні, як він летів з Винниченка до Меморіалу, не звертаючи увагу на рух кільцевих авто!!!».

Читайте такожПодробиці ДТП на Львівській: після наїзду на пенсіонерку водій Пежо врізався у вантажівку


 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром