Луцьк, 28 червня: бурхливий спорт, пристрасті наречених і свято череволюбства

28 Червня 2015, 21:51
5533

Неділя дивує приємними новинами - святкування Дня молоді і Дня Конституції поставили високу планку.

Вранці поціновувачі спорту задали ритму усім подальшим подіям - спершу лучани побили волинський рекорд зі спортивної ходьби, що тримався протягом 20 років, а далі взяли участь у силі силенній забав: настільний футбол, пляжний волейбол, бадмінтон, шахи та шашки, дартс, силомір, обертання обруча, подолання туристичної смуги перешкод, орієнтування на природі. 

На університетському стадіоні під відкритим небом влаштували тренування з джиу-джитсу - кожного охочого сміливця інструктували професіонали, демонструючи ази і секрети цього спорту. 

Ми розвінчуємо стереотип, мовляв, бойові мистецтва – це жорстокість. Насправді, спорт – це наше майбутнє, це здорова і сильна нація. Наше бойове мистецтво виховує справжніх чоловіків, які сильні духом і тілом, які знають, що таке відповідальність за кожну дію. Зваживши на ситуацію, яка зараз у нашій країні, займатися спортом як ніколи актуально. – Михайло Савчук, тренер команди «GARDA»

На майданчику при "Port CITY" волонтерки збирали пожертви для місцевих військових. Пропонували фото на фоні габаритного напису «I love UA», бодi-арт для дітей і змагання з арм-реслінгу для аматорів.

«Зараз хлопцям дуже потрібні тактичні окуляри та рукавички, рації і літній одяг. Що купимо для бійців цього разу, визначимо після завершення акції – Любов Казмірчук

Понад 20 псевдонаречених влаштували уже традиційний для останніх днів червня парад. Єдина учасниця, котра вийшла за рамки ядучого блакитно-жовтого на повіках і в волоссі, а також не вдавалась до елементів вишивки чи гламурного геппюру, - Лія Глущенко.  

Дівчина здобула титул "Наречена-епатаж", а свій камуфляжний образ прокоментувала, як найбільш реалістичний з огляду на те, які Україна переживає часи. В розумінні активістки, жінка не повинна списувати все на свою тендітність, а бути надійною опорою для чоловіка і берегинею роду. Організатор заходу Олена Кіц підкреслила, що цьогорічний слоган - "Молодь єднає Україну".

Про цікаві моменти в центральному парку дізнайтесь в репортажі, а для справжніх гурманів - пропонуємо зняти стрес, насолодившись фітнесом.

А тим часом на території Замку Любарта відгульбанили перший день Фестивалю їжі, "далі буде" - завтра.

Не проґавте ключові події разом з Район. Луцьк.

 

Картину дня підготувала Ярослава БЛИСКАВИЦЯ

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром